Trailer van Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3
dinsdag 22 november 2022

Trailer van Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3

De Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3 is vanaf vanaf 7 december te zien op Netflix en de trailer is inmiddels verschenen.

Net als de tweede film is ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast. De Familie Claus 3 is een productie van Dingie in samenwerking met Dutch FilmWorks.

Over De Familie Claus 3
Tot grote schrik van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert.

Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie: “Het voelde fantastisch om terug op stap te mogen gaan met de familie Claus. We filmden leuke scènes in de Alpen en gingen ook terug naar de Noordpool. Laat Kerstmis maar komen!”

De Familie Claus 3 is vanaf 7 december te zien op Netflix in Nederland, België en Frankrijk.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen