Trailer van bioscoopfilm Klem
dinsdag 13 december 2022

Trailer van bioscoopfilm Klem

BNNVARA-serie Klem krijgt een vervolg in de bioscoop. De opnames van Klem: de film vonden dit jaar plaats in Toscane. Net als in de serie vertolken Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan en Ellen Parren de hoofdrollen. Een nieuwe rol is weggelegd voor de Italiaanse actrice Claudia Vismara.

Dat heeft September Film, die Klem: de film op 2 februari 2023 gaat uitbrengen in de bioscoop, bekendgemaakt. De film gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane.

Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar Hugo is nog niet aangekomen of de situatie escaleert volledig. Voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

“Na mijn plechtige belofte dat de derde serie echt de laatste was ben ik toch gezwicht voor de verleiding om nog een toetje te serveren in de vorm van een film”, stelt scenarist en regisseur Frank Ketelaar. “Niet in de laatste plaats omdat ik benieuwd was hoe Marius en Kitty zich in Italië zouden redden. Wordt het Ik Vertrek of meer Gomorra met een oranje tintje?”

Later zal BNNVARA de film als driedelige serie uitzenden op NPO 1.

Bron: September Film/BM

Bericht delen