Titanenstrijd tussen Badr en Rico in Videoland realityserie House of GLORY
zondag 13 augustus 2023

Titanenstrijd tussen Badr en Rico in Videoland realityserie House of GLORY

Oberhausen, december 2016… Arnhem, december 2019… Videoland, augustus 2023… Voor de kickboksliefhebber zijn de eerste twee maanden memorabel omdat Rico Verhoeven en Badr Hari toen tegenover elkaar hebben gestaan in de GLORY-ring.

Daar komt nu augustus 2023 bij, plaats: Videoland. De kickboksiconen nemen het voor de derde keer tegen elkaar op, maar nu als teamcaptains in de Videoland-serie House of GLORY. Dat is vanaf zaterdag 26 augustus te streamen bij Videoland en Mark Schaaf is de presentator.

Bikkelharde afvalrace
In dit nieuwe programma nemen talentvolle kickboksers het tegen elkaar op in Team Rico vs Team Badr. Inzet: een gevecht tegen de regerend wereldkampioen in het weltergewicht (klasse tot 77 kilo). Gedurende een maand bevinden de vechters zich in het House of GLORY, een state of the art-penthouse in Rotterdam-Zuid. Het testosteron zal er van de muren druipen. Net als de spanning en onderlinge irritaties. Hier worden de talenten klaargestoomd voor de bikkelharde afvalrace.

Van zestien naar tien
In de eerste aflevering is te zien hoe zestien geselecteerde vechters strijden om slechts tien plekken in het huis. Badr en Rico begeleiden samen met hun trainers Mike Passenier (Team Badr) en Dennis Krauweel (Team Rico) een eigen team van vier vechters plus een reserve. Nietsontziend bereiden ze hun pupillen voor op de onderlinge gevechten.

Bloed, zweet en tranen willen ze zien. En overwinningen. Want verliezen van je grote rivaal is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Uiteindelijk blijven er twee vechters over. Die zullen in de laatste aflevering strijden om de titel, de House of GLORY-belt en het wereldtitelgevecht, later dit jaar. 

House of GLORY is ontwikkeld door RTL Creative Unit in samenwerking met GLORY en wordt geproduceerd door No Pictures Please en is vanaf zaterdag 26 augustus wekelijks te streamen bij Videoland. Op zaterdag 26 augustus zijn direct aflevering 1 en 2 te zien.

Alle GLORY gevechten zijn sinds 2022 live en exclusief te streamen bij Videoland. De eerstvolgende GLORY-events zijn Glory 87 op zaterdag 19 augustus vanuit Ahoy, Rotterdam en Glory 88 op zaterdag 9 september. Dan neemt Badr Hari het op tegen James McSweeney in Dome de Paris, Parijs.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Shots By Sud/RTL

Bericht delen