TIN CAN produceert realityserie De Voetbaltrainer voor Veronica
donderdag 22 juni 2023

TIN CAN produceert realityserie De Voetbaltrainer voor Veronica

Louis van Gaal, Ronald Koeman en Erik ten Hag: drie grote Nederlandse trainers, geroemd om hun tactische kennis en hun karakteristieke omgang met spelers en pers. Zij acteren op het allerhoogste niveau, staan altijd in de spotlights.

Terwijl zij internationaal shinen, werken duizenden voetbaltrainers zich in het zweet op een heel ander niveau: het amateurvoetbal in Nederland. De realityserie De Voetbaltrainer volgt zes superfanatieke, markante en ambitieuze amateurvoetbalcoaches op en rond het voetbalveld én in hun privéleven.

Voor veel voetballiefhebbers is voetbal de belangrijkste bijzaak in het leven, bij deze voetbaldieren lijkt het voetbalspel op het eerste oog echter zó diep te zitten, dat het voor hen welhaast dé hoofdzaak in het leven is. Een seizoen lang is het zestal op de voet gevolgd. Winstpartijen, nederlagen, lastige gesprekken met spelers en donderspeeches: alles komt voorbij in de serie De Voetbaltrainer. Dat is vanaf maandag 21 augustus, direct na Veronica Offside, om 21.30 uur te zien bij Veronica.

In De Voetbaltrainer staan de volgende amateurtrainers centraal: Brian Piris (53) van The Gunners uit Breda, Cor ten Bosch (72) van het Amsterdamse JOS Watergraafsmeer, Geoffrey van Loenen (42) van WIK Den Haag, Ton Kosterman (56) van SV Juliana ’31 uit Malden, Huib (67) van het Rijswijkse H.V.V. Te Werve en Niels Visser (50) van V.V. Oranje Wit uit Elst. Stuk voor stuk gedreven en veeleisend; allen met een eigen verhaal.

De Voetbaltrainer is geproduceerd door TIN CAN en wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: TIN CAN

Bericht delen