Tin Can maakt nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer
zaterdag 29 augustus 2020

Tin Can maakt nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer

In het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer bezoekt Art Rooijakkers weer bekende Nederlanders thuis en op het werk. Ze geven hem een kijkje in hun wereld en dat resulteert in persoonlijke en openhartige gesprekken.

Dit seizoen bezoekt Art onder andere Dinand en Lucy Woesthoff, Jim en Bettina Bakkum, Angela Groothuizen, Snelle, Tineke Schouten en Bilal Wahib.

Art Rooijakkers: “Een nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer betekent een nieuwe kans om binnen te kijken bij bekendere Nederlanders. Van struikelen over kinderspeelgoed bij Jim en Bettina en een bezoek aan de filmset, waar Yolanthe een boekje open doet over Jim tot slalommen tussen de verhuisdozen bij Angela Groothuizen en kletsen met buurman Edwin Evers. Een feest om te maken en hopelijk ook om te kijken. Zeker omdat er ook nog een paar andere hele bijzondere gasten bijzitten die later bekend gemaakt worden.”

Dit seizoen bezoekt Art in elke aflevering één of twee gasten en bekijkt hij wederom met zijn gasten, op basis van een representatief onderzoek, naar wat het Nederlands publiek echt van hen vindt. Zo is het publiek gevraagd: wat denk je dat de gast over 15 jaar doet? Welke karaktertrek omschrijft de persoon het best? Hoeveel procent van Nederland kent de gast en wat doet ‘ie met zijn laatste 100 euro?

De opnames van Rooijakkers Over De Vloer zijn nog in volle gang en de komende periode zullen er nog meer gasten bekend gemaakt worden. Het programma is vanaf 3 september elke donderdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4 en wordt geproduceerd door Tin Can.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen