TIN CAN maakt nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer
vrijdag 20 augustus 2021

TIN CAN maakt nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer

Vanaf donderdag 2 september openen bekende gasten weer hun deuren voor Art Rooijakkers in het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. Het vierde seizoen staat garant voor persoonlijke en openhartige verhalen.

Zo zien we een andere kant van de altijd goedlachse Kim Kötter, die breekt als ze vertelt over haar pestverleden. Marlijn Weerdenburg deelt voor het eerst uitgebreid haar verhaal over het heftige jaar waarin ze haar moeder verloor en twee weken later zelf voor de tweede keer moeder werd.

Art Rooijakkers: “Ik heb dit nieuwe seizoen Rooijakkers Over De Vloer met plezier gemaakt. Het is een heel persoonlijk en voor mij bij vlagen ook herkenbaar seizoen geworden. Kim Kötter raakt me als ze vertelt welk effect pesten op haar leven heeft gehad. Jan de Hoop verrast mij door zijn kwetsbaarheid als hij vertelt over zijn worsteling om uit de kast te komen. Ook krijg ik een exclusief kijkje bij de repetities van de musical Diana & Zonen waarin Marlijn Weerdenburg de hoofdrol speelt. En Willeke Alberti vertelt over hoe heftig zij de coronatijd heeft ervaren. Ik tref haar ook in de meest gelukkige rol, die van oma: pannenkoeken bakken met de kleinkinderen.”

Rooijakkers Over De Vloer wordt geproduceerd door TIN CAN en is vanaf 2 september iedere donderdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Art Rooijakkers met Kim Kötter en Jaap Reesema

Bericht delen