Tigris Media is producent van Jaimie: In The Vaes Lane voor discovery+
maandag 28 juni 2021

Tigris Media is producent van Jaimie: In The Vaes Lane voor discovery+

Jaimie Vaes hint er in de eerste beelden van het tweede seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane op dat ze momenteel niet samen is met Lil Kleine. In de nieuwe reeks van de serie op discovery+ ligt de focus niet meer op de geplande bruiloft van het stel, maar draait het om Vaes en haar leven op Ibiza, waar ze een tijdelijke woning heeft.

De nieuwe reeks van Jaimie: In the Vaes Lane werd eerder uitgesteld na het nieuws dat de rapper zijn verloofde zou hebben geslagen. In een verklaring die ze later samen deelden, ontkenden ze dat er fysiek geweld had plaatsgevonden.

“Het is reality”, zegt Vaes. “Heel Nederland heeft kunnen ‘meegenieten’ van het drama, ik kan er niet veel anders van maken dan dat dit speelt. Het focuspunt is nu dat ikzelf gelukkig word en weer lekker in mijn vel ga zitten”, aldus de influencer.

In de beschrijving van haar realityserie, die op donderdag 15 juli terugkeert op discovery+, wordt niet gesproken over Lil Kleine. Wel zal er worden teruggeblikt op de ‘bewogen periode’ die Vaes vanaf mei meemaakte en wordt haar leven op Ibiza gevolgd, waar Vaes samen met zoon Lío (2) een tijdelijke woning heeft betrokken.

Jaimie: In The Vaes Lane is geproduceerd door Tigris Media en de regisseur is Martijn Weerink.

Bron: Discovery/Nu.nl/BM

Bericht delen