The Real Housewives of Amsterdam in najaar bij Videoland
vrijdag 2 juni 2023

The Real Housewives of Amsterdam in najaar bij Videoland

The Real Housewives of Amsterdam komen dit najaar terug bij Videoland. Na het succes van het eerste seizoen nemen de ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society ons weer mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét elkaar, maar ook óver elkaar praten – en dat zorgt af en toe voor verhitte discussies.

Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna die we goed hebben leren kennen in seizoen 1 keren terug in het nieuwe seizoen. De dames maken in dit tweede seizoen kennis met een nieuwe Housewife.

Tamara Elbaz is ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker en heeft veel zin in dit nieuwe avontuur. Hoe haar nieuwe en spirituele energie in de groep ontvangen zal worden is voor nu nog een vraag, maar dat het voor spanningen gaat zorgen is een ding wat zeker is. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.

The Real Housewives of Amsterdam wordt in Nederland geproduceerd door Concept Street, is een format van NBCUniversal en dit najaar te streamen bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen