TAFKAL keert terug bij Videoland
donderdag 14 september 2023

TAFKAL keert terug bij Videoland

Vanaf 13 oktober zijn ze weer terug bij Videoland: Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer, onder leiding van Patrick Lodiers.

The Artists Formerly Known As Lama’s, oftewel TAFKAL, ontvangen elke week een verse gast en een zaal vol publiek dat suggesties in de arena werpt. Patrick staat klaar met een bekende gast en zijn zoemer – en de vier mannen gaan aan de slag met dàtgene wat het publiek van ze wil zien: improvisatie!

Beroemde en beruchte spellen als De Draaideur, de Doventolk, WK in slow motion, het Moordspel en natuurlijk Verboden te Lachen worden weer gespeeld, in hoog tempo komen ze langs. Soms scheren ze langs de afgrond, om vervolgens weer op te stijgen tot onbekende hoogte.

Zangers, artiesten en mediamakers stonden in de rij om mee te doen. Slechts vijf konden een plek veroveren, die ze vervolgens dan ook echt moeten waarmaken: Bizzey, Leonie ter Braak, Maik de Boer, René Froger en Donnie zijn de gelukkigen. Lukt het hen mee te doen op het erepodium van de improvisatie? De plek waar Ruben, Tijl, Jeroen en Ruben zich altijd zo schijnbaar makkelijk rondbewegen. Natuurlijk onder leiding van Patrick Lodiers – die zijn best doet om het ook nu weer in goede banen te leiden.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen