Stepping Stone produceert De HuizenFixers voor EO
vrijdag 16 december 2022

Stepping Stone produceert De HuizenFixers voor EO

Wat als je binnenkort afstudeert en daardoor met je tweejarige dochter op straat komt te staan? In het nieuwe EO-programma De HuizenFixers schiet presentator Rachel Rosier mensen te hulp die dringend een woning zoeken.

Samen met een team van experts worden passende oplossingen gezocht, waarbij geen mogelijkheid onbesproken blijft. In deze tijd van hoge woningnood zijn juist die onontdekte mogelijkheden en out of the box oplossingen belangrijker dan ooit.

In De HuizenFixers is in iedere aflevering een tweetal kandidaten te zien met een eigen dringende reden om een nieuwe woning te vinden. Het HuizenFixers-team schiet de kandidaten te hulp die zelf alles al geprobeerd hebben. Van Nienke die met haar tweejarige dochter dringend een nieuwe plek zoekt omdat ze binnenkort afstudeert, naar Shadiyenne en Promise die net zijn getrouwd, maar nog bij haar ouders thuis in een piepklein kamertje wonen, tot Marleen die met haar kinderen op een bedrijventerrein verblijft.

De HuizenFixers is een programma van de EO, geproduceerd door Stepping Stone. De acht afleveringen zijn vanaf dinsdag 3 januari elke week te zien om 21.25 uur op NPO 3.

Bron: EO/BM

Bericht delen