Splendid Film lanceert trailer van gamefilm Game On
zondag 24 december 2023

Splendid Film lanceert trailer van gamefilm Game On

Gio Latooy, Marouane Meftah, Britt Scholte, Vincent Visser en Nienke Plas maken hun opwachting in de Nederlandse actiekomedie Game On waarin de jonge Issam (Marouane Meftah) ervan droomt om professioneel gamer te worden.

Als er een opening ontstaat tussen onze realiteit en die van de gamewereld, moeten de beste gamers van Nederland de gamewereld betreden om ons land te redden. En Issam is een van die mensen met skills. Maar of het écht alles is wat hij ervan verwacht had blijft de vraag… Game On is vanaf 7 februari 2024 te zien in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Issam heeft dus één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht.

Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio Latooy), door vijf reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Game On is de eerste Nederlandse film over games, vriendschap en doen waar je talent ligt. Het is een productie van Gates Pictures in coproductie met Splendid Film. De regie is in handen van Roy Poortmans en het scenario is gemaakt door Paul de Vrijer. De film wordt gedistribueerd door Splendid Film.

Bron: Splendid Film/BM

Bericht delen