Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden Ministars
dinsdag 13 september 2022

Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden Ministars

De juryleden zijn bekendgemaakt: Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez nemen plaats in de jury van de muziekcompetitie Ministars.

In dit feelgood programma gaat voor een aantal piepjonge zangtalenten een droom in vervulling: ze zingen videoduetten met de allergrootste sterren uit binnen- en buitenland. Het beste zangtalent krijgt 25.000 euro op een spaarrekening gestort. Ministars wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Britt Dekker en is vanaf volgend voorjaar te zien op SBS6.

In Ministars wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Bij elk videoduet zingt het zangtalent een nummer samen met zijn of haar grote idool. Dit gebeurt zonder dat die artiest in de studio aanwezig is. Ze staan dus niet samen op het podium, maar zijn wel samen in beeld te zien, voor altijd verbonden in een nieuw en onvergetelijk videofragment.

Meedoen kan nog steeds, door een pitchfilmpje in te sturen waarin te zien is – en vooral te horen – hoe goed het jonge talent kan zingen, met WIE hij of zij graag een duet wil opnemen en natuurlijk waarom. Hoe origineler het filmpje, hoe groter de kans om uitgekozen te worden. Aanmelden, uiteraard met toestemming van de ouders, kan via sbs6.nl/ministars.

Ministars is een productie van Talpa Entertainment Productions.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen