SkyHighTV produceert Au Pairs voor NPO 3
woensdag 5 februari 2020

SkyHighTV produceert Au Pairs voor NPO 3

Poepluiers, drammerige peuters en slapeloze nachten, maar dat allemaal wel in Los Angeles, The City of Dreams. In het nieuwe BNNVARA-programma Au Pairs vertrekken Lily (19), Leah (21), Gohar (22) en Sharel (19) naar L.A. voor het avontuur van hun leven.

Ze gaan drie maanden aan het werk als au pair bij verschillende Amerikaanse gezinnen. Naast oppassen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Hun verwachtingen zijn hooggespannen, maar worden ze ook werkelijkheid? En hoe verandert dit avontuur de meiden? Au Pairs is vanaf dinsdag 18 februari om 21.10 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In het programma volgen we vier meiden die in een cruciale fase van hun leven zitten op weg naar volwassenheid. Het is voor het eerst dat ze helemaal alleen zo ver weg zijn van huis en hun horizon verbreden door met culturen en sociale achtergronden in aanraking te komen die vreemd voor ze zijn. Gelukkig hebben ze elkaar. Ze wisselen tips en trics uit, kunnen als het nodig is hun hart luchten en gaan samen op pad. Zo ontsnappen ze aan de hectiek, drukte en chaos van hun oppasadres. Werken als au pair in Los Angeles klinkt als een droom, maar het zorgt ook voor de nodige spanningen tussen de vier meiden en ze komen zichzelf op verschillende momenten flink tegen.

Au Pairs is een coproductie van BNNVARA en SkyHighTV.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen