Skyhigh TV produceert Hotel Rules voor Net5
maandag 8 april 2019

Skyhigh TV produceert Hotel Rules voor Net5

Na vier seizoenen van House Rules komt Net5 nu met de spin-off Hotel Rules. In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. De koppels kennen elkaar niet en hebben niet meer dan een paar ‘hotelregels’ van de eigenaren meegekregen als leidraad voor de verbouwing.

Presentatrice Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit 25.000 euro. Hotel Rules is vanaf woensdag 15 mei om 20.30 uur te volgen bij Net5.

In elke aflevering overhandigt een stel de sleutels van hun eigen onderneming aan de vier andere rivaliserende duo’s. De enige invloed die de eigenaren hebben zijn de ‘hotelregels’: de do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun hotel of B&B. Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en onder hoge tijdsdruk verschillende ruimtes een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van een vakjury bestaande uit interieur designer Bertram Beerbaum en hotelrecensent Chantal Bonnamy.

Hotel Rules is een productie van Skyhigh TV.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen