Skyhigh TV maakt Dit Is Mijn Keus met Eddy Zoëy
zaterdag 20 november 2021

Skyhigh TV maakt Dit Is Mijn Keus met Eddy Zoëy

Wat als iemand vaker naar de plastisch chirurg gaat dan naar de kapper? Of 42 jaar oud is en nog bij zijn ouders woont? Zodra mensen ‘anders’ zijn dan gemiddeld of afwijken van de norm krijgen ze al gauw de nodige kritiek te verduren.

In de nieuwe talkshow Dit Is Mijn Keus ontvangt presentator Eddy Zoëy wekelijks spraakmakende gasten die open en eerlijk vertellen waarom zij bepaalde keuzes in hun leven maken en hoe zij omgaan met de negatieve reacties die zij soms krijgen. Het aanwezige publiek schuift hun mening niet onder stoelen of banken, wat soms leidt tot pittige discussies. Dit Is Mijn Keus is vanaf maandag 22 november om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Skyhigh TV is de producent.

Met 17,5 miljoen mensen in Nederland, zijn er ook talloze meningen en tegenwoordig is internet hét platform waar meningen, vaak anoniemen en ongevraagd worden verkondigd. Dit Is Mijn Keus geeft mensen die bewust een bijzondere keuze hebben gemaakt de ruimte om hun verhaal te delen en geeft personen met meningen weer een gezicht.

Zo zijn er zeer uiteenlopende meningen over plastische chirurgie. Vandaag de dag kan vrijwel alles aan het lichaam veranderd worden. De één doet een ingreep aan zijn neus, de ander wil iets veranderen aan haar borsten. Maar welke reacties krijgen zij, die een complete lichaamsverbouwing hebben ondergaan? En wat krijgt iemand met een opvallend liefdesleven dagelijks op zijn bord? Is er begrip voor een vrouw van 25, die een relatie heeft met een man van 63?

De aanwezige gasten stuiten door hun keuze allemaal op de normen en waarden uit hun omgeving. Zij delen daarom graag publiekelijk hun kant van het verhaal en schuwen daarbij niet voor een pittige discussie met het publiek. Want zoals zij zeggen: Dit Is Mijn Keus.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Het Agentschap/RTL

Bericht delen