Simpel Media maakt zesde seizoen Hunted
vrijdag 11 december 2020

Simpel Media maakt zesde seizoen Hunted

AVROTROS gaat in 2021 een nieuw seizoen van het populaire spelprogramma Hunted uitzenden. Dat heeft de omroep bekendgemaakt. Het gaat om het zesde seizoen. Kandidaten die in de 2021-editie mee willen doen, kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De laatste aflevering van het vijfde seizoen is maandag op NPO 3 te zien. Simpel Media is de producent van de serie. In Hunted proberen twaalf Nederlanders drie weken van de aardbodem te verdwijnen en uit de handen van een groep geoefende opsporingsdeskundigen te blijven.

Het team ‘hunters’ bestaat uit voormalige rechercheurs, beveiligingsexperts, hackers en psychologen die alle middelen inzetten om de deelnemers te zoeken. Zij spreken met familie en vrienden, onderzoeken mobiele telefoons en pluizen beelden van bewakingscamera’s uit.

De deelnemers die na vijfhonderd uur niet zijn gepakt, winnen geld. Het programma trekt dit seizoen meer kijkers dan voorheen. Vrijwel elke aflevering wordt gezien door meer dan een miljoen mensen. De regie van de serie Hunted is in handen van Youri Kant.

Bron: AVROTROS/AD/BM

Bericht delen