Realityshow De Bondgenoten dit najaar op SBS6
maandag 19 juni 2023

Realityshow De Bondgenoten dit najaar op SBS6

Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dat is te zien in de nieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten. De serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven.

Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden!

Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro… De nieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten is dit najaar te zien op SBS6. Producent Talpa zoekt nog deelnemers.

De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?

Talpa is op zoek naar sterke, slimme (of allebei) deelnemers voor De Bondgenoten. Iedereen die zich gedurende langere tijd kan vrijmaken, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/debondgenoten.

De Bondgenoten is een format van Talpa Concepts en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen