Pupkin produceert serie Hoe mijn keurige ouders in de cel belandden voor KRO-NCRV
woensdag 12 augustus 2020

Pupkin produceert serie Hoe mijn keurige ouders in de cel belandden voor KRO-NCRV

Woensdag zijn KRO-NCRV en producent Pupkin van start gegaan met de opnamen van de zesdelige dramaserie Hoe mijn keurige ouders in de cel belandden. De serie vertelt het tragikomische verhaal van twee ogenschijnlijk redelijke mensen die elkaar naar het leven staan en niet door hebben hoeveel schade ze daarmee aanrichten.

De serie zal vanaf voorjaar 2021 te zien zijn op NPO 3. Hoe mijn keurige ouders in de cel belandden gaat over Daniël en Kim Winkelman die met hun pubers Lizzy en Max en hun bijna-tiener Lou een perfect gezin vormen. Tot Daniël aankondigt dat hij wil scheiden. Het nieuws slaat in als een bom. Waarom heeft hij nooit iets gezegd? Heeft hij een ander?

Kim probeert met man en macht haar huwelijk te redden, maar voor Daniël is het te laat. De wederzijdse beschuldigingen worden steeds valser en zo kan het dat Daniël en Kim in een ordinaire vechtscheiding terechtkomen, waarbij ze hun kinderen totaal uit het oog verliezen. Lizzy, Max en Lou zetten alles op alles om de strijd van hun ouders te stoppen. Want als ouders kinderen worden, kunnen kinderen niets anders dan de volwassenen zijn.

De familie Winkelman bestaat uit vader Daniël Winkelman (Guy Clemens, foto), moeder Kim Winkelman (Anniek Pheifer), oudste dochter Lizzy (Louise Radder), zoon Max (Mingus Claessen) en jongste dochter Lou (Rebecca de Nooijer). Daarnaast zijn er nog rollen voor Tina de Bruin, Loek Peters, Murth Mossel, Tijn Docter, Han Römer, Meral Polat en Noa Farinum.

Hoe mijn keurige ouders in de cel belandden wordt geproduceerd door Pupkin in samenwerking met KRO-NCRV. De regie is in handen van Johan Timmers en het scenario is geschreven door Liesbeth Strik en Anjali Taneja.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen