Pupkin maakt Rudy’s grote kerstshow voor VPRO
donderdag 29 oktober 2020

Pupkin maakt Rudy’s grote kerstshow voor VPRO

Vanaf 6 december om 17.50 uur is de familieserie Rudy’s grote kerstshow dagelijks te zien bij de VPRO op NPO Zapp. De spannende en komische serie gaat over de populaire kindster Rudy.

Aan de vooravond van zijn grote kerstshow wordt hij ontvoerd door de ouders van de ernstig zieke Sara, in de hoop met het losgeld haar behandeling te betalen. Het lijkt een simpel plan, maar deze kerst loopt uiteindelijk alles anders dan verwacht. Rudy’s grote kerstshow is een feel good serie voor de hele familie.

Twee werelden
Rudy Beckers is een ster. Hij scoort hit na hit, vlogt, meet en greet hordes uitzinnige fans en staat aan de vooravond van een uitverkochte kerstshow in de Rock Arena. Hoe anders is het leven van Sara. Ook zij is elf jaar oud, maar zij zit deze kerst gedwongen thuis. Sara heeft een afweerstoornis, die ervoor zorgt dat het meest onschuldige griepje al levensbedreigend kan zijn. Het enige dat helpt is een experimentele behandeling in Frankrijk, maar die is erg duur en wordt niet door de verzekering vergoed.

Ontvoering
De oplossing dient zich aan wanneer de werelden van Sara en Rudy elkaar op wonderbaarlijke wijze kruisen. Als de populaire zanger door een misverstand opduikt in de garage van het ouderlijk huis van Sara, zien haar ouders Rob en Jetty dit als een teken. Ze besluiten Rudy te houden en zijn ouders een flinke losgeldsom te vragen in de hoop eindelijk de behandeling van hun dochter te kunnen betalen. Een kerst om nooit te vergeten.

Hoofdcast
Kylian de Pagter-Colin (Rudy Beckers)
Noëlle Simson (Sara Martens)
Ruben van der Meer (Jim Beckers – vader Rudy)
Nadja Hüpscher (Fay Beckers – moeder Rudy)
Ferdi Stofmeel (Rob Martens – vader Sara)
Jasmine Sendar (Jetty Martens – moeder Sara)
Michiel Romeyn (Bernd – rechercheur)
Abbey Hoes (Maya – rechercheur)
Genesis Akesson (Julian)

Credits
Creative director: Anna van der Heide (Brammetje Baas, Vrolijke Kerst)
Regie: Anna van der Heide, Nicole van Kilsdonk
Scenario: Luuk van Bemmelen, Martijn Hillenius
Afleveringen: 20 x 10 minuten
Producent: Pupkin in coproductie met VPRO

Bron: VPRO/BM

Bericht delen