PosVideo maakt Operatie Beveiliging voor SBS6
dinsdag 9 juli 2019

PosVideo maakt Operatie Beveiliging voor SBS6

Het programma Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland.

Hoe beveilig je een festival als Lowlands waar ruim 60.000 mensen op afkomen en hoe voorkom je escalatie wanneer een te groot aantal bezoekers zich in een kleine binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot het controleren van tassen, maar ook het verwelkomen van bezoekers en het begeleiden van artiesten: het hoort allemaal bij het vak van beveiliging.

In de eerste aflevering van Operatie Beveiliging is onder andere te zien hoe de beveiligers in actie komen op het jaarlijkse Oktoberfest waar het flink uit de hand loopt door openbare dronkenschap. Weten ze escalatie te voorkomen? Ook hebben de beveiligers hun handen vol aan het vooral jonge publiek van de Nederlandse rapper Ronnie Flex waar de gillende- en flauwvallende meisjes voor onrust zorgen. Wat is de juiste aanpak en weet het beveiligingsteam de rust terug te laten keren?

Operatie Beveiliging wordt geproduceerd door PosVideo. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf donderdag 18 juli om 20.30 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen