Playback Images maakt YouTube-serie voor De smaak van Italië
donderdag 3 november 2022

Playback Images maakt YouTube-serie voor De smaak van Italië

Voor wie er graag heen gaat of iets met Italië heeft is is het tijdschrift De smaak van Italië mogelijk geen onbekende. Het magazine met zijn mooie fotografie en journalistieke reportages over lifestyle, reizen en gastronomie neemt hun lezers al ruim 20 jaar mee naar bijzondere plaatsen en laat je proeven wat Italië te bieden heeft.

Een videoserie was alleen wel nieuw voor ze en daarom werd besloten om samen met productiehuis en format ontwikkelaar Playback Images (bekend van series als Rudi – achtervolgd door 9/11 voor Videoland) de handen ineen te slaan in de ontwikkeling van een serie waarbij de bekende speerpunten naar voren komen. Een serie die net als het magazine de passie en nieuwsgierigheid voor Italië prikkelt bij lezers en kijkers.

In de eerste aflevering, die sinds vandaag online is, wordt de kijker onder meer meegenomen naar Florence en omgeving. We volgen fotograaf én local Sofie Delauw, ook wel bekend als ‘The Curious Eater’, in haar zoektocht naar de leukste wijnbars en restaurants voor het nieuwste nummer van het magazine.

Credits:
Opdrachtgever: House of Italy
Idee en concept: Playback Images
Producent: Bas Bakker
Regisseur en editor: Jelmar Hoekstra
Camera: Marijn Zurburg
Grading: Martijn de Haas
Audio nabewerking: Gooi&Vecht
Leader ontwerp: Flatbush.studio
PR: Studio Guru

Bron: Playback Images/BM

Bericht delen