Opnames tweede seizoen Ninja Nanny van start
vrijdag 25 september 2020

Opnames tweede seizoen Ninja Nanny van start

Deze week zijn de opnames begonnen voor het tweede seizoen van Ninja Nanny. Het nieuwe seizoen van de door pers en publiek omarmde jeugdserie, met de in de hoofdrollen Gina Spadaro, Denise Aznam, Eva van de Wijdeven, Edwin Jonker en Victoria Koblenko, wordt naar verwachting in het voorjaar van 2021 uitgezonden door AVROTROS.

Naast de bestaande cast zijn er ook veel nieuwe personages (gespeeld door onder anderen Anne-Marie Jung). De serie is wederom geschreven door Sia Hermanides en Alieke van Saarloos. Voor het tweede seizoen voegt Janice Pierre zich bij het regieteam.

Ninja Nanny is een unieke superheldenserie die op een speelse manier onderwerpen in beeld brengt die jongeren nu bezighouden. Met de bijdrage van de production incentive kunnen we in het tweede seizoen nog meer uitpakken met de stunts’’, zegt Errol Nayci, producent bij Storytellers Film & TV. “Ik ben enorm blij dat we, zeker in deze onzekere tijden, weer begonnen zijn met draaien.’’

Ninja Nanny werd genomineerd voor beste Nederlandse serie tijdens het Cinekid Festival 2019 en voor de Prix Jeunesse Award 2020. Ook internationaal gooit de serie hoge ogen; de serie is door de gerenommeerde internationale distributeur Beta aan vele landen verkocht, waaronder Duitsland.

In het tweede seizoen brengt Hunter samen met Christa de ninja’s tot een superheldenstatus en komt ze tegenover Farah te staan, terwijl Van der Kraai als dictator een motorbende bestrijdt die Gooidorp teistert. Iedereen is op zijn of haar manier met vaderschap bezig en Hunter zal in de zoektocht naar haar biologische vader een verbijsterende ontdekking doen…

Ninja Nanny is gebaseerd op een origineel idee van Errol Nayci en Karen van Holst Pellekaan en wordt geproduceerd door Storytellers Film & TV in opdracht van AVROTROS en Zapp met een bijdrage van de Production Incentive. Seizoen twee bestaat uit tien afleveringen van 25 minuten.

Bron: Storytellers Film & TV/BM
Foto: Dinand van der Wal/Storytellers

Bericht delen