Opnames satirisch programma Château Promenade zijn van start gegaan
dinsdag 18 juni 2024

Opnames satirisch programma Château Promenade zijn van start gegaan

De opnames van het vervolg op Promenade zijn gestart. De nieuwe reeks heet Château Promenade. Dat meldt Diederik Ebbinge op X.

‘De kop is er af!’, schrijft Ebbinge bij een foto van Henry van Loon op de set.

Ebbinge liet eind 2023 weten dat het satirische NTR-programma pas in 2025 terugkomt op televisie. Hij beloofde een “geheel andere vorm”. “Het enige dat ik verder kan zeggen is dat we de studio zullen verlaten”, zei hij destijds.

Alle vaste acteurs keren wel terug in de nieuwe reeks: Van Loon, Ton Kas en Eva Crutzen. Acteur Daniel Cornelissen vertelde in februari in NRC dat hij aan de cast is toegevoegd en dat de opnames in Frankrijk plaatsvinden.

Diederik Ebbinge laat maandagavond desgevraagd aan ANP weten verder nog niets te kunnen zeggen over Château Promenade. Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Promenade voor het laatst op televisie te zien was. Tijdens de oudejaarsspecial van het programma kondigde Ebbinge nog aan te stoppen met Promenade.

Er zijn in totaal drie seizoenen van het programma gemaakt. In de show parodieerde het team de Nederlandse mediawereld. Het programma kreeg lovende kritieken. Toch bleven de kijkcijfers gemiddeld tussen de 200.000 en 300.000 hangen.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen