Opnames nieuw seizoen Undercover van start gegaan in België
dinsdag 6 oktober 2020

Opnames nieuw seizoen Undercover van start gegaan in België

De opnames van het derde seizoen van de Netflix-serie Undercover zijn maandag begonnen in Brussel. Dat meldt acteur Frank Lammers op Instagram.

Momenteel wordt nog wekelijks een nieuwe aflevering van het tweede seizoen op Netflix aangeboden. Lammers speelt in Undercover de rol van drugsbaron Ferry.

Op Instagram meldt hij dat hij op dit moment in een hotel in de Belgische hoofdstad verblijft. “Nieuwe coupe, nieuwe serie. Vandaag beginnen we met het filmen van seizoen drie. Dus als je nog een beetje geduld hebt, krijg je zoveel Ferry als je wilt.”

Lammers zegt ook in het filmpje op Instagram dat de opnames voor de film Ferry, rondom zijn personage uit Undercover, inmiddels zijn afgerond. De opnames daarvoor gingen in augustus van start. In Ferry spelen naast Lammers ook Elise Schaap, Monic Hendrickx en Huub Stapel.

De serie Undercover wordt geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos. Netflix​ werkt​ samen​ met​ het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de VRT.

Bron: BM

Bericht delen