Opnames De broeders Van Rossem begonnen
zaterdag 24 september 2022

Opnames De broeders Van Rossem begonnen

Maarten van Rossem (78) en zijn broer Vincent (72) zijn van start gegaan met de draaidagen van hun programma De broeders Van Rossem. Dat meldt De Telegraaf.

Het programma is het vervolg op Hier zijn de Van Rossems, dat vanwege het overlijden van zus Sis van Rossem een andere naam draagt.

In De broeders Van Rossem bezoeken Maarten en Vincent opnieuw regio’s en steden in Nederland. De titel van het programma is niet het enige wat anders is aan de nieuwe reeks. In De broeders Van Rossem staan de heren telkens stil bij een bepaald thema en gaan ze het gesprek aan met mensen uit de stad of regio. Emmen is de eerste stad uit de nieuwe reeks. Deze aflevering draait om energie en brandstof.

Sis van Rossem is afgelopen mei overleden. Een maand later vertelde Maarten op NPO Radio 1 dat hij ondanks het overlijden van zijn zus ‘wel graag doorgaat’ met het programma van hem en zijn broer en zus. Wel gaf hij daarbij aan dat het programma in een ander jasje moet worden gestoken. “Als we het in dezelfde vorm voortzetten, dan gaan mensen zeker zeggen: wat jammer dat Sis er niet meer bij is. En dat is terecht.”

Wanneer de NTR het nieuwe programma gaat uitzenden is nog niet bekend.

Bron: RTL Boulevard/BM
Foto: NTR

Bericht delen