No Pictures Please maakt serie Bij Ons Aan Boord voor RTL 5
maandag 17 augustus 2020

No Pictures Please maakt serie Bij Ons Aan Boord voor RTL 5

Zes maanden lang is luchtvaartmaatschappij Transavia gevolgd voor de RTL 5-serie Bij Ons Aan Boord. Een bijzondere tijd, waarin opnames hebben plaatsgevonden in de ‘normale’ situatie, tijdens de stilstand en met de opstart van het vliegverkeer.

Dat resulteert in een bijzondere inkijk in de werkzaamheden binnen Transavia. De Transavia medewerkers en het personeel van Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner Rotterdam worden tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gevolgd: van veiligheidsmedewerkers en grondpersoneel tot aan stewards en piloten.

Hoe pak je het werk weer op en wat is er allemaal veranderd? Bij Ons Aan Boord is vanaf donderdag 27 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

In zes afleveringen wordt het contrast in het werken voor en tijdens coronatijd duidelijk weergegeven en komen verschillende medewerkers voorbij. Zo wordt onder anderen Asya gevolgd. Zij laat zien hoe een werkdag bij de grondafhandeling, het inchecken en boarden van passagiers, op de luchthaven eruit ziet en springt later bij in het callcenter om klanten te helpen.

Piloot John laat zien hoe het tijdens een vlucht eraan toegaat in de cockpit, maar ook hoe hij zich voorbereidt in de simulator op zijn eerste vlucht na lange tijd niet vliegen. Vliegtuigmonteur Tommy legt uit wat er allemaal nodig is om vliegtuigen die lang hebben stilgestaan weer optimaal vliegklaar te maken.

En faunabeheerder Betty van Rotterdam The Hague Airport zorgt altijd dat de start -en landingsbanen vrij zijn van vogels en toont welke middelen ze allemaal inzet om gevaarlijke situaties met vogels en vliegtuigen te voorkomen.

Bij Ons Aan Boord is mede mogelijk gemaakt door Transavia en geproduceerd door No Pictures Please.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen