No Pictures Please maakt nieuw seizoen Eating With My Ex: Going Dutch
vrijdag 28 april 2023

No Pictures Please maakt nieuw seizoen Eating With My Ex: Going Dutch

De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen… want vrijdag 28 april start namelijk weer een nieuw seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch bij discovery+.

In Nederland stíkt het schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrok-koesterende’ exen. Ook dít seizoen zit namelijk weer tjokvol reality ex-geliefden die elkaars bloed soms wel kunnen drinken. De ex-koppels schuiven bij Eating With My Ex: Going Dutch, na soms een lange ijzige strijd, weer bij elkaar aan tafel met als doel nader tot elkaar te komen.

Maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus moet de vinger eerst eens goed op de zere plek gelegd worden. Tijdens een smakelijk drie gangen diner, krijgen beiden daarom per gang een pittige vraag voorgeschoteld. Deze stellen zij de ander met als ultiem doel: onbesproken zaken uitspreken en verzoening. Maar de kans dat dit resulteert in verhitte discussies, niet al te malse verwijten en daardoor zeer ongemakkelijke momenten aan tafel is des te groter.

Kan er na het afrekenen nog een taxi naar huis worden gedeeld? Of blijft het haat en nijd tussen de exen? Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 28 april te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22.30 uur bij TLC.

Channah & Quentin
Dit seizoen bijten niemand minder dan reality-sterren Channah en Quentin het spits af. Channah gaat om de Eating With My Ex-tafel met haar ex Quentin om hem eens meer duidelijkheid te vragen over wat nou de precieze oorzaak is van hun gestrande relatie. Nog geen twee jaar terug besloten Channah en Quentin een punt te zetten achter hun turbulente relatie. Ondanks dat de twee uit elkaar zijn gegaan, hebben ze toch fijn contact met elkaar.

“Ik denk zelfs beter dan toen we nog samen waren. We hadden zo vaak ruzie”, zegt Channah. Maar ondanks dat ze samen zorgen voor hun kinderen hebben ze nog nooit het precieze hoe en waarom besproken. Quentin had altijd veel aandacht voor andere vrouwen, daarom stelde Channah hem vaak het ultimatum: geen contact met andere vrouwen en 100% voor haar gaan. Echter blijkt helaas Quentins drang naar ander vrouwelijk schoon toch te sterk, zelfs tijdens Channah’s zwangerschap. Dit tot grote wanhoop van Channah.

Is het alleen flirten of gaat Quentin écht vreemd? Als het gezin naar Curaçao verhuist, flirt Quentin er vrolijk op door met andere vrouwen, tot de bom dan écht barst daar op het Caraïbische eiland… Zijn ze beter af nu ze uit elkaar zijn of valt er toch nog wat te lijmen?

Eating With My Ex: Going Dutch wordt geproduceerd door No Pictures Please.

Bron: Warner Bros. Discovery/BM

Bericht delen