NL Film produceert Kamp Koekieloekie voor NTR
woensdag 13 januari 2021

NL Film produceert Kamp Koekieloekie voor NTR

Kamp Koekieloekie is een komische en muzikale familieserie over zeven kinderen die een zomer doorbrengen op een natuurkamp. Ze doen hun best om hun eigen eigenaardigheden voor de andere kinderen verborgen te houden, tot ze er achter komen dat eigenlijk iedereen wel een beetje ‘koekieloekie’ is.

Kamp Koekieloekie is vanaf 28 februari elke zondag te zien om 18.00 uur bij de NTR op NPO Zapp. Het is een coproductie van NTR en NL Film. Onder leiding van de kampleiding Ben (Lies Visschedijk) en Ben (Eric van Sauers) komen de kinderen dichter tot zichzelf en tot elkaar. De achtdelige serie Kamp Koekieloekie zit boordevol pakkende liedjes van Djurre de Haan, Eefje de Visser, Roos Rebergen en Fresku.

De serie behandelt op grappige en ontwapenende wijze gevoelige onderwerpen voor jongeren. Onderwerpen zoals de dood, de eerste keer ongesteld worden, je gevoelens niet durven uiten en denken dat je altijd stoer moet zijn. Maar ook het gevoel in het verkeerde lichaam te zitten omdat je te dik bent of omdat je je een meisje voelt in een jongenslichaam. Uiteindelijk leren alle kinderen dat iedereen wel ergens onzeker over is en om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Want niemand is gek en iedereen is Koekieloekie!

Het scenario van Kamp Koekieloekie is geschreven door Anne Barnhoorn en de regie is in handen van Joost van Hezik en Jamille van Wijngaarden.

Bron: NTR/BM

Bericht delen