Nieuw seizoen Vlaamse Meiden die Rijden bij PowNed
maandag 6 februari 2023

Nieuw seizoen Vlaamse Meiden die Rijden bij PowNed

Na het succesvolle eerste seizoen van Vlaamse Meiden die Rijden is vanaf 16 februari het tweede seizoen te zien op NPO 3. In 12 afleveringen vertellen bekende en nieuwe gezichten over hun bijzondere baan, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen, de vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden en hoe het is om vrouw te zijn in een mannenwereld.

Bij vrachtwagenchauffeurs denken we al snel aan stoere brede kerels achter het stuur van enorme trucks. Maar er zijn ook meiden die dit zware vak uitoefenen. Allemaal hebben ze hun groot rijbewijs op zak en zijn ze niet meer weg te slaan uit hun vrachtwagencabine.

Ze vervoeren van alles, van stenen tot vlees en graafmachines en kennen blindelings hun weg in het soms helse verkeer. In deze 12-delige serie volgen we vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden.

Vlaamse Meiden die Rijden wordt geproduceerd door Warner Bros. België. De serie is vanaf donderdag 16 februari om 20.25 uur te zien bij PowNed op NPO 3 en wordt ook aangeboden op NPO Plus.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen