Nieuw seizoen Thank you for the music bij SBS6
woensdag 2 september 2020

Nieuw seizoen Thank you for the music bij SBS6

De strijd om de muzikale eer barst weer los in het tweede seizoen van Thank you for the music. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij strijden drie teamcaptains tegen elkaar: Johnny de Mol, Sanne Hans en – nieuw dit seizoen – Danny de Munk.

Ze spelen verschillende muzikale spellen en iedere captain krijgt daarbij elke week hulp van een andere BN’er. Wint een duo een muziekspel? Dan kiezen zij uit een line-up van zes zangers en zangeressen de persoon van wie ze denken dat deze het zuiverst kan zingen. Hoe meer zuivere noten, hoe hoger de score. Thank you for the music is vanaf 25 september om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Nieuwe muziekspellen dit seizoen zijn onder meer het Associatiespel – de teams moeten met behulp van hints op de titel van een bekend liedje komen – en Snipperhit, waarbij de duo’s een heel kort stukje van een liedje te horen krijgen en de titel moeten geven. Daarnaast gaan ze raden welke videoclip Gerard Ekdom omschrijft en plaatsen ze foto’s die een bekende songtekst uitbeelden in de juiste volgorde.

Het winnen van een muziekspel kan een hoge score betekenen, als de duo’s op basis van looks weten in te schatten wie er van de zes zangers en zangeressen het best kan zingen. Wie zingt de sterren van de hemel en bezorgt het team van Johnny, Sanne of Danny de meeste punten?

Thank you for the music wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen