Nieuw programma Bright op Banden bij RTL Z
woensdag 7 september 2022

Nieuw programma Bright op Banden bij RTL Z

Drie vertrouwde Bright-gezichten presenteren de nieuwste stekkerauto’s, e-bikes en andere elektrische vervoersmiddelen in Bright op Banden. Vanaf 10 september is het programma zes weken lang elke zaterdag te zien op RTL Z om 18.00 uur, zondag om 12.30 uur bij RTL 7 en bovendien op Videoland.

Brights bandenbijters Bram van Dijk, David Lemereis en Rutger Middendorp verkennen in Bright op Banden de voertuigen van de 21e eeuw. Van opgevoerde e-bikes aan het front in Oekraïne en een Elfstepjestocht tot off-the-grid kamperen met een bi-directionele stekkerauto en de opkomst van micro-cars. Zolang er maar een accu in zit en het voertuig minstens één band heeft.

Het programma vertelt je daarnaast alles wat je altijd al wilde weten over laadpalen, de duurzaamheid van elektrisch vervoer en bijvoorbeeld hoeveel veiliger onze voertuigen zijn geworden dankzij recente innovaties.

“Bij Bright zijn we gek op tech, maar vervoersmiddelen hebben een speciale plek. Er gebeurt ook zoveel rond vervoer. EV’s veroveren de snelwegen, Nederland is Europees koploper laadpalen, e-bikes zijn de schaamte voorbij en onze steden schreeuwen om slimme oplossingen”, zegt Bright-chef Erwin van der Zande.

Het eerste seizoen van Bright op Banden telt zes afleveringen van een half uur.

Bron: RTL Nieuws/BM

Bericht delen