Nicolette Kluijver presenteert De Perfecte Verbouwing
maandag 23 november 2020

Nicolette Kluijver presenteert De Perfecte Verbouwing

In de huidige overspannen huizenmarkt overwegen veel huiseigenaren een verbouwing. Een groot struikelblok daarbij is om door platte bouwtekeningen heen te kijken en nog niet bestaande ruimtes te visualiseren. Maar wat nou als die bouwtekening door middel van virtual reality tot leven komt?

In het nieuwe RTL 4 programma De Perfecte Verbouwing krijgen deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Niet één maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en ‘perfect’ wordt de verbouwing?

De Perfecte Verbouwing is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver. Zij zegt: “De Perfecte Verbouwing is een nieuw genre in mijn palet bij RTL. Het is geweldig om dit programma te presenteren, omdat het echt een feelgood-programma is. Ik hoop dat iedereen net zo gaat genieten als ik heb gedaan tijdens de opnames. Dankzij de bijna magische VR-technologie worden de mooiste verbouwingen gerealiseerd.”

De Perfecte Verbouwing wordt geproduceerd door Simpel Media.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen