NewBe produceert Selma; Op mijn manier voor BNNVARA
woensdag 11 oktober 2023

NewBe produceert Selma; Op mijn manier voor BNNVARA

Selma Omari is een van de meest besproken persoonlijkheden van ons land. Waar ze haar leven normaal deelt met honderdduizenden volgers, heeft Selma maandenlang een groot geheim met zich meegedragen: haar zwangerschap.

Begin augustus deelt ze het verrassende nieuws dat ze moeder is geworden. Wanneer Selma uit het niets bekendmaakt dat ze is bevallen van een kerngezonde baby, kan ze niet alleen rekenen op felicitaties, maar ook op haatreacties. In zes afleveringen van de serie Selma; Op mijn manier laat Selma iedereen toe in de laatste fase van haar zwangerschap, haar bevalling en daarna.

Bij haar mooiste maar ook meest intieme momenten. Voor welke keuzes komt Selma te staan en hoe vliegt ze het alleenstaand moederschap aan? Bewust kiezen voor het alleenstaande moederschap toont aan hoe groot Selma’s wens is om moeder te zijn. Waarom kiest ze er – ook hier – voor om de niet gebaande paden te bewandelen? En hoe gaat Selma om met alle veranderende omstandigheden?

Selma; Op mijn manier is vanaf dinsdag 17 oktober wekelijks te streamen bij BNNVARA op NPO Start. Het is een coproductie van NewBe en BNNVARA.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen