Netflix deelt teaser van Ferry: de serie
woensdag 30 augustus 2023

Netflix deelt teaser van Ferry: de serie

Ferry: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld.

Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

De bekende cast bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap en Raymond Thiry, maar ook fan favorieten Kevin Janssens, Huub Smit, Tim Haars en Yannick van de Velde keren terug. Andere castleden die zich bij het Ferry-universum voegen zijn Tygo Gernandt en Koen de Graeve, samen met vele anderen.

Ferry: de serie bestaat uit acht afleveringen en er is nu een teaser verschenen.

Credits
Opdrachtgever: Netflix
Producent: De Mensen
Regisseurs: Eshref Reybrouck, Joël Vanhoebrouck
Director of photography: Frederic Van Zandycke
Showrunner: Nico Moolenaar
Scenarioschrijvers: Nico Moolenaar, Bart Uytdenhouwen, Piet Matthys, Tibbe van Hoof
Executive producer: Ivy Vanhaecke, Pieter Van Huyck
Cast: Frank Lammers (Ferry Bouman), Elise Schaap (Danielle Van Marken), Yannick van de Velde (Lars Van Marken), Raymond Thiry (John Zwart), Huub Smit (Dennis), Tim Haars (Remco), Poal Cairo (Dozer), Steef Cuijpers (Arie Tack), Koen De Graeve (Marco Grootaers), Alice Reijs (Sabien Grootaers), Kevin Janssens (Jurgen van Kamp), Monic Hendrickx (Claudia Bouman), Tygo Gernandt (Ricardo), Dirk Roofthooft (Mick)
Partner: VRT

Bron: Netflix/BM

Bericht delen