Monday Media produceert Louisa & Rowan: Op De Camping voor TLC
zondag 2 juli 2023

Monday Media produceert Louisa & Rowan: Op De Camping voor TLC

De nieuwe serie Louisa & Rowan: Op De Camping is vanaf 17 augustus te zien bij TLC en op discovery+. Het is een productie van Monday Media.

Afgelopen jaar proefden zij nog van het chique Gooische bestaan in Louisa & Rowan: op z’n Gooisch. Dit keer zoeken ze het echter iets verder van huis en trekken samen met nicht Johanna naar het zonnige Frankrijk. Daar willen de twee er namelijk achter komen of het leven als campingeigenaar en het runnen van een Franse camping iets voor hen is in Louisa & Rowan: Op De Camping.

Vooral Louisa is erg te spreken over het (eigen bedachte) idee en zoals gewoonlijk kijkt Rowan, net als de rest van de familie, iets kritischer naar de plannen. Want hoe is het om elke ochtend vroeg op te moeten om de bestelde croissantjes langs te brengen? En wie houdt die toiletblokken eigenlijk schoon?

Louisa ziet het in ieder geval helemaal zitten. Tenslotte ligt het kamperen haar dicht bij het hart met roots in de reizigers-gemeenschap. Louisa & Rowan: Op De Camping is vanaf donderdag 17 augustus om 20.30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op discovery+.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen