Mijn leven in hun handen vanaf 26 november bij SBS6
dinsdag 20 oktober 2020

Mijn leven in hun handen vanaf 26 november bij SBS6

In het nieuwe SBS6 programma Mijn leven in hun handen worden een jaar lang zeven mensen gevolgd die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep.

Van de 43-jarige Harrie, die van zijn hevige epileptische aanvallen hoopt af te komen tot de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker. Voor sommigen is de ingreep een kwestie van leven of dood. Voor anderen zal het hun leven hoe dan ook drastisch veranderen. Eén ding weten ze zeker: deze ingreep is allesbepalend. Mijn leven in hun handen is vanaf 26 november te zien bij SBS6.

Niet iedereen is gezegend met een goede gezondheid. Veel mensen in Nederland lijden aan heftige en soms hele bijzondere ziektes. Wat is de impact van zo’n ziekte of aandoening op het dagelijkse leven van deze mensen? Is hun leven met een behandeling te redden of te verbeteren?

We volgen de zeven mensen op weg naar, tijdens en ook na die beslissende ingreep. Daarbij kunnen ze rekenen op de beste specialisten van ons land. Voor welke moeilijke keuzes worden deze specialisten gesteld en wat doet dat met ze? Mijn leven in hun handen geeft een indringende kijk in het leven van zowel de patiënt en zijn directe omgeving als de behandelend arts.

Credits
Omroep: SBS6
Producent: ITV Studios
Format: ITV Studios
Head of Television: Sebastiaan Spaan
Uitvoerend Producent: Femke Ochse Freiwald
Eindredactie en samenstelling: Elsemieke Kielman
Productie: Tanisha Feenstra
Regie: Peter van Zunderd, Franka vd Cammen, Jeroen Kerklingh
Redactie: Sophie Nijman, Esmee de Vries, Daan Hoogervorst, Florence Schuttelaar
Productie: Valeshja Oosterbeek
Programmamanagement SBS6: Bob Keller
Editor: Hayte Verhoeff
Voice-over: Leonie Ter Braak
Lengte in minuten: 41
Aantal afleveringen: 6
Datum eerste uitzending: 26 november, 20.30 uur, SBS6

Bron: ITV Studios/Talpa Network/BM

Bericht delen