Me Media produceert SBS6-programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC
woensdag 28 oktober 2020

Me Media produceert SBS6-programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC

In het nieuwe SBS6-programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC dompelt presentatrice Leonie ter Braak zich een paar maanden lang onder in de wereld van het Erasmus MC.

Leonie spreekt diverse mensen aan in de centrale hal en ontdekt de mooie en ontroerende verhalen. Uit het leven gegrepen: Erasmus MC is vanaf dinsdag 10 november om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Het Erasmus MC is een wereld met ruim 15.000 medewerkers, waar jaarlijks meer dan een half miljoen patiënten langskomen en waar allerlei verhalen achter schuil gaan. Leonie ontmoet verschillende mensen waaronder een man die een ernstige longziekte heeft en op de eerste plek staat van een longtransplantatielijst.

Ook leert ze een 2-jarige jongen kennen die als een van de jongste kinderen in Nederland een harttransplantatie heeft ondergaan. Daarnaast neemt Leonie een kijkje op diverse afdelingen en mag ze bij verschillende behandelingen aanwezig zijn. Naast de zware en emotionele verhalen spreekt ze de bezoekers en medewerkers ook over luchtige en grappige onderwerpen. En hoe moeilijk de situaties zijn, iedereen probeert kracht te vinden en positief te blijven in deze omstandigheden.

Uit het leven gegrepen: Erasmus MC wordt geproduceerd door Me Media. Een groot deel van de verhalen is voor de coronacrisis opgenomen. Vervolgens zijn de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM gevolgd en opnames aangepast op basis van het actuele Protocol Audiovisuele Sector.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen