MAX-dramaserie Maud & Babs krijgt tweede seizoen
woensdag 1 maart 2023

MAX-dramaserie Maud & Babs krijgt tweede seizoen

Na het succesvolle eerste seizoen van de MAX-dramaserie Maud & Babs komt er een vervolg. Momenteel zijn de opnames in volle gang. De dramaserie zal dit najaar te zien zijn bij MAX op NPO 1.

Maud & Babs is een coproductie van MediaLane en Omroep MAX. De serie is ooit geïnspireerd op de Libelle column Dagboek van Maud van Elle van Rijn.

In het eerste seizoen maakten we kennis met Maud en haar gezin. Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk en gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden.

In seizoen twee van de serie Maud & Babs vindt Maud het onverantwoord dat Babs nog langer alleen in haar eigen huis blijft wonen en besluit een mantelzorgwoning in haar eigen tuin te plaatsen. Dit zet echter alles op scherp…

De hoofdrollen in Maud & Babs zijn weggelegd voor Loes Luca (Babs) en Rifka Lodeizen (Maud). Georgina Verbaan speelt Juliette en neemt de rol over van Kim van Kooten. Peter Paul Muller keert terug als Koen. Het scenario van de serie is geschreven door Patty Stenger. De regie is in handen van Norbert ter Hall.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Lucas van der Rhee/MAX (Georgina Verbaan, Loes Luca en Rifka Lodeizen)

Bericht delen