Levitate produceert MAX-dramaserie Kerstgezel.nl
maandag 9 november 2020

Levitate produceert MAX-dramaserie Kerstgezel.nl

Vanaf donderdag 10 december zendt MAX de nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl uit. De vierdelige serie gaat over kerst, familie en eenzaamheid.

Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven. Kerstgezel.nl is vanaf 10 december wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Als de vriend van Noor Bloem (Juliette van Ardenne) het vlak voor de kerst uitmaakt, heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Ze besluit van de nood een deugd te maken. Met haar vrienden begint ze Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst.

Heel veel mensen snakken er immers naar om iemand mee te nemen naar een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of samen een maaltijd mee te bereiden. De ‘kerstgezellen’ gaan mee naar een bedrijfsfeest, spelen bingo in het bejaardentehuis of troosten een eenzame student. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend. Maar als haar vader ten val komt, kan ze haar familie en zichzelf niet langer ontlopen.

De regie is in handen van Paula van der Oest en Barbara Bredero. De cast wordt gevormd door Juliette van Ardenne, Daniël Boissevain, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Nick Golterman, Ricky Koole, Nora El Koussour, Naomi van der Linden, Tibor Lukács, Loes Schnepper en Pepijn Schoneveld. Kerstgezel.nl is een coproductie van Levitate en Omroep MAX.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen