KRO-NCRV komt met twee nieuwe series van Een huis vol
vrijdag 1 december 2023

KRO-NCRV komt met twee nieuwe series van Een huis vol

Vanaf 1 januari is het zeventiende seizoen van het populaire KRO-NCRV programma Een huis vol elke werkdag te zien op NPO 1. Vanaf 2 februari volgt elke week een aflevering van de nieuwe spin-off Een huis vol emigreert.

In het zeventiende seizoen van Een huis vol duiken we opnieuw in het leven van de families Blom, Cudogham en Wildeman. Bij de Cudoghams in Amsterdam zien we hoe moeder Cynthia de uitslag krijgt van haar opleiding tot kindercoach en volgen we oudste zoon Jazz die de eerste stappen maakt om het ouderlijk huis te verlaten. Ook gaan we in de komende serie op reis naar Albanië met de familie Blom.

Ze willen terug naar de plek waar ze zes jaar hebben gewoond, om oude bekenden te zien en om herinneringen op te halen aan hun overleden dochter Miriam. Bij het samengestelde gezin Wildeman is moeder Priscilla druk bezig met haar opleiding tot hondentrimmer. Daarnaast volgen we de Rotterdamse familie naar de Veluwe op hun eerste gezinsvakantie ooit, nadat ze hier lang voor hebben gespaard.

De Spaanse droom en een camping in Luxemburg
In Een huis vol emigreert volgen we de familie Jelies en de familie Kraan tijdens hun verhuizing naar het buitenland. Beide gezinnen laten Nederland achter voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Samen met hun negen kinderen gaan Johan en Janneke Jelies het avontuur aan in Spanje.

Ivan en Linda Kraan emigreren met zeven van hun negen kinderen naar Luxemburg om een camping te runnen. Van het zoeken naar een droomhuis en het afscheid nemen van vrienden en familie, tot het ontvangen van de eerste campinggasten en het volgen van Spaanse lessen. Alles komt voorbij in deze speciale serie van Een huis vol. Hoe is het om met een groot gezin te emigreren? En aarden de families snel in hun nieuwe thuisland?

Een huis vol en Een huis vol emigreert worden geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV. Een huis vol is vanaf 1 januari elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1 en vanaf 27 december al op NPO Start. Een huis vol emigreert is vanaf 2 februari wekelijks om 21.25 uur te bekijken op NPO 1 en NPO Start.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Bericht delen