Kleine Storm produceert Wat maak je Menu? voor NTR
donderdag 26 november 2020

Kleine Storm produceert Wat maak je Menu? voor NTR

Is een kwallensalade wél lekker als je geen idee hebt dat je op een weekdier zit te sabbelen? Smul je van visgraten als die vermomd zijn als chips? Eet je eigenlijk vooral met je ogen? Dat zoeken we uit in het proefprogramma Wat maak je Menu?.

Ondersteund door een jonge gastkok maakt de culinaire tweeling Jasper en Marius Gottlieb elke aflevering in hun veldkeuken bijzonder verrassende gerechten met verrassend bijzondere ingrediënten. Maar is het wel een beetje te hachelen?

Dat zoeken we uit in Het Testaurant. De gasten die de jonge kok heeft uitgenodigd, proeven zonder dat ze weten wat ze eten. Smaken de sprinkhanen à la Gottlieb? Komt de maaltijd weer naar boven, nu ze weten dat ze buffalowormen hebben zitten knabbelen? Terwijl Het Testaurant op volle toeren draait, lost rockkok Vjeze Fur een smaakprobleem van een koelkastgast op. En zijn magische kookkunsten trekken zelfs de grootste broccoli-brakers, bietengrieners, tomatenhaters, druifhuilers en wortelweigeraars over de streep!

De verrassende ingrediënten maken van Wat maak je Menu? een smakelijk en vermakelijk proefprogramma, waar je tussen de gangen door ook nog wat van opsteekt. Het programma is geproduceerd door Kleine Storm in co-productie met de NTR. Uitzending: vanaf zondag 6 december om 17.20 uur op NPO Zapp.

Bron: NTR/BM

Bericht delen