Kinderen Kopen Een Huis in mei terug op SBS6
donderdag 13 april 2023

Kinderen Kopen Een Huis in mei terug op SBS6

‘Echt niet, ik wil hier blijven wonen!’ Een veelgehoorde reactie van kinderen die door hun ouders worden geconfronteerd met het voornemen te gaan verhuizen. Hevig verzet tegen het moeten vertrekken uit hun vertrouwde omgeving. Verdriet, boosheid.

Wat doe je dan als ouders? Juist, je stuurt Leonie ter Braak, Jan Versteegh en makelaar Geert Klaver met je kroost op huizenjacht. Je draait de rollen om: niet papa en mama, maar de kinderen beslissen zelf wat hun nieuwe thuis wordt. Lukt het ze om in de huidige huizenmarkt voor een goede prijs het huis te kopen, maar bovenal: zijn de ouders ook blij met de keuze?

Een nieuw seizoen van Kinderen Kopen Een Huis is vanaf 24 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. In elke aflevering leren we een nieuw gezin kennen. Het programma wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

Naast Leonie ter Braak zien we in het tweede seizoen dus ook Jan Versteegh als presentator van Kinderen Kopen Een Huis. “En dat is een enorm avontuur”, geeft Jan Versteegh aan. “Normaal gesproken zijn het toch de volwassenen die het voortouw nemen in de zoektocht naar een nieuwe woning. Om nu dan juist met de kinderen op zoek te gaan naar het huis van hun dromen, met al hún wensen en inzichten, vind ik prachtig. Als Fundaverslaafde past dit programma helemaal in mijn straatje.”

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen