Kane: A Story Recorded vanaf 25 september te zien
zaterdag 23 september 2023

Kane: A Story Recorded vanaf 25 september te zien

Videoland komt met een vierdelige documentairereeks over de populaire Nederlandse rockband Kane. In Kane: A Story Recorded vertellen Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen voor het eerst over de reden dat ze negen jaar geleden stopten met de band.

In de documentaireserie blikken de mannen terug op hun muziekcarrière door middel van ruim honderd uur aan niet eerder vertoonde privé-opnames. Ook komen bekenden uit die tijd aan het woord, zoals oud-bandleden Cyril Directie en Martijn Bosman, radio-dj’s Rob Stenders en Giel Beelen en oud-TMF-dj’s Bridget Maasland en Daphne Bunskoek.

“Meer dan 25 jaar geleden startte het Kane-avontuur”, vertelt Van Leeuwen in de aankondiging van de documentaire. “Ik weet niet meer exact wát ons dreef, maar we besloten vanaf dag één echt alles te filmen onder het mom van ‘leuk voor later’. En later is nu.”

“Deze vierdelige documentaireserie is een bijzondere manier om met trots en verbazing achterom te kijken naar een soms bijna ongelooflijk avontuur vol passie, vuur, ups en downs”, zegt Woesthoff. “Een verhaal dat nu voor het eerst van binnenuit verteld wordt.”

Kane: A Story Recorded is geproduceerd door Foresee en vanaf maandag 25 september te streamen bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen