Kamp Van Koningsbrugge Special Edition bij AVROTROS
zaterdag 27 augustus 2022

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition bij AVROTROS

Na het succes van de eerste twee seizoenen Kamp Van Koningsbrugge met gewone burgers is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de zware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan.

Presentator en journalist Natasja Gibbs, YouTuber en presentator Iris Enthoven, spreker en Kinderen van Ruinerwold’s Edino van Dorsten, acteur Tarikh Janssen, oud-Oranjeleeuwin en manager Ajax vrouwen Daphne Koster, zanger Ruben Annink, presentator en verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts, Chef’Special-drummer Wouter Prudon en oud-Drag Race Holland finalist Boris Schreurs, beter bekend als My Little Puny, ondergaan deze heftige beproeving.

De bekende burgers worden onder de vakkundige leiding van het inmiddels welbekende commando-duo Ray en Dai aan de extreme opleiding onderworpen. De cursisten worden zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd door een Special Forces-eenheid. Ze worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als de gewone burgers; er is geen speciale behandeling. Jeroen zorgt voor de mentale ondersteuning tijdens de training. Wie lukt het om het einde te halen?

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is vanaf donderdag 13 oktober om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Tuvalu Media is de producent.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer/AVROTROS

Bericht delen