Jaimie Vaes maakt speelfilmdebuut in misdaadcomedy Scotoe
woensdag 9 augustus 2023

Jaimie Vaes maakt speelfilmdebuut in misdaadcomedy Scotoe

Jaimie Vaes is binnenkort voor het eerst in een speelfilm te zien. De realityster en influencer vertolkt een rol in de Nederlandse comedy Scotoe, waarvan de opnames deze week van start zijn gegaan. Dat heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt.

Scotoe vertelt het verhaal van de rechercheurs Sino (Sinan Eroglu, Jezus in The Passion 2023) en Mo (Mohammed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen. In de film komt een modeshow voor. Vaes is de presentatrice van de modeshow.

Behalve Vaes zijn er dinsdag nog meer acteurs bekendgemaakt. Ook Ferdi Stofmeel, André Dongelmans, Nick Golterman en Daphne Deckers zullen in Scotoe te zien zijn.

Deckers was voor het laatst te zien in een bijrolletje als schrijver in de verfilming van haar eigen boek Alles is zoals het zou moeten zijn. Ook haar dochter Emma speelt een rol in de film. Independent Films brengt Scotoe op 1 februari 2024 uit in de bioscoop. Brabant Films is de producent en Mohammed Chaara en Sinan Eroglu zijn tevens de regisseurs.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen