ITV Studios produceert nieuw seizoen The Voice Senior
maandag 9 augustus 2021

ITV Studios produceert nieuw seizoen The Voice Senior

De coaches Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en Gerard Joling zitten weer klaar in de rode stoelen om alles in de strijd te gooien om muzikaal talent voor hun team te winnen. De talenten kunnen na lange tijd weer het podium opgaan en optreden onder begeleiding van The Voice liveband.

The Voice Senior wordt geproduceerd door ITV Studios en is vanaf 27 augustus elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

De auditanten komen uit alle hoeken van het land, hebben uiteenlopende achtergronden en levensverhalen, maar hebben allemaal één ding gemeen: hun liefde en passie voor muziek. De energie spat dit seizoen van het scherm, want de talenten mogen na een jaar zonder optredens weer het grote podium op. De kijker ziet optredens met hits uit lang vervlogen tijden en gesprekken met presentatoren Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond.

Gerard Joling: “Dit seizoen zien we een divers palet aan talenten, met stemmen die uiteenlopende genres brengen: van Sinatra tot Jordanese volksliedjes. We zien talenten die ooit een succesvolle zangcarrière hadden, maar om bepaalde redenen zijn gestopt. We raken regelmatig ontroerd vanwege de levensverhalen die zij met ons delen, maar hebben ook gewoon vreselijk gelachen met elkaar!”

Vanwege het grote aantal talenten met bijzondere levensverhalen is gekozen om een extra aflevering te maken. Zeven weken lang kan de kijker vier blind auditions volgen, twee knock-outs en uiteraard… de finale.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen