ITV Studios maakt nieuw seizoen Married At First Sight
woensdag 21 december 2022

ITV Studios maakt nieuw seizoen Married At First Sight

Vanaf dinsdag 3 januari is het liefdesexperiment Married At First Sight terug bij RTL 4. Het is alweer het achtste seizoen van het programma, maar toch zorgt het format ook nu weer voor verrassende wendingen.

Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien.

Na minimaal vijf weken hakken ze welbekende knoop door: blijven ze getrouwd of niet? Het programma is wekelijks op dinsdag en woensdag te zien. In de eerste week wordt de kijker getrakteerd op een extra aflevering op donderdag.

Nieuwe elementen
Naast de bruiloften, de huwelijksreis, het samenwonen en de eindgesprekken worden de koppels dit seizoen al eerder samengebracht om ervaringen te delen. Zo is er het groepsdiner dat plaatsvindt na de huwelijksreizen, waarbij de experts meekijken: welke koppels voelen zich gesterkt door de anderen en welke ervaren juist jaloezie?

Ook verlopen de eindgesprekken anders dan voorgaande seizoenen. De persoonlijke verklaringen van de deelnemers en hun eindbeslissing vinden nu één op één plaats in een romantische setting en dat maakt dit belangrijke moment nóg intiemer of confronterender. Natuurlijk ontbreekt ook het bekende ‘koppelsweekend’ dit seizoen niet.

Married at First Sight wordt geproduceerd door ITV Studios en is vanaf 3 januari wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. In de eerste week is het programma drie keer te zien, namelijk op dinsdag, woensdag én donderdag.

Credits:
Opdrachtgever: RTL 4
Producent: ITV Studios Nederland
Format: Red Arrow
Presentatie: Carlo Boszhard
Head of Television: Sebastiaan Spaan
Gedelegeerd Producent: Cindy Wildeboer-Peters
Eindredactie: Jaap Metselaar
Productieleiding: Jelle Truijen
Regie: Nicky Wildschut
Redactie: Miriam Rossewiij, Marleen Nijhuis, Pieter van der Kruk, Harald Missal
Productie: Bo Cobussen, Famke de Best, Glenn Beuink, Mark Westra, Sander Boonstra, Rosanne van Veen, Maaike van Schie, Mick Burger
Programmamanagement RTL: Marij Janssens
Montage: Roger Hogger, Arno van der Weerd, Rick Bozalie, Martijn Snijders, Koen Snelting
Camera: Bas van Leeuwen, Anouska Rijnhout, Tjerk Hermsen, Collin Roelofs, Leroy Molkenboer, Tim Valkenhof
Geluid: Rick Verbraak, Frank Bunnik, Marlon Snell
Lengte (in minuten): 62
Aantal afleveringen: 21
Datum eerste uitzending: 3 januari, 20.30 uur, RTL 4

Bron: RTL Nederland/ITV Studios Nederland/BM

Bericht delen