ITV Studios maakt Nederlandse versie Prince Charming voor Videoland
donderdag 12 november 2020

ITV Studios maakt Nederlandse versie Prince Charming voor Videoland

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow Prince Charming bij Videoland.

Liefde en romantiek voeren de boventoon. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden? Prince Charming is vanaf woensdag 16 december te zien bij Videoland.

De Prince Charming om wie het allemaal draait, is de 29-jarige Marvin, woonachtig in Tegelen. Voor velen een droomman. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden. Hierin ervaart hij de ultieme vrijheid, kan hij echt zichzelf zijn en krijgt hij rust naast zijn werk bij een internationale farmaceutische groothandel. Een zorgzame, goed verzorgde man die zijn leven al goed op de rit heeft, maar nog één ding mist: iemand om zijn leven mee te delen.

Marvin over zijn zoektocht in Prince Charming: “Dat ik Prince Charming mag zijn, vind ik echt een eer en ik hoop oprecht dat de ware man er voor mij tussen zit. Ik heb meerdere lange, maar ook lastige relaties gehad. Hierdoor heb ik geleerd waar ik naar op zoek ben, maar vooral ook wat ik niet zoek in een relatie. Juist omdat ik dit nu heel duidelijk voor ogen heb, sta ik nu open voor iemand die mij kan bieden wat ik nodig heb. De perfecte man is voor mij iemand die loyaal is, betrouwbaar, zelfverzekerd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ik ben klaar voor de liefde en hoop mijn prins op het witte paard te vinden.”

Finding Prince Charming is een format van ViacomCBS International Studios en kent al seizoenen in Amerika en Duitsland. Prince Charming, in Nederland geproduceerd door ITV Studios, start woensdag 16 december met een dubbele aflevering en is daarna wekelijks op woensdag te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen