In Real Life: realityserie over het échte leven van millennials
maandag 5 oktober 2020

In Real Life: realityserie over het échte leven van millennials

Twintigers van nu lijken volledig op te gaan in hun online identiteit en social media. De mooiste foto’s en filmpjes komen voorbij op Instagram, Snapchat en TikTok. Maar dat is voor een deel slechts schijn. Wat gaat er werkelijk om in de hoofden en harten van millennials? Wat houdt ze écht bezig?

Dat is het uitgangspunt van In Real Life, vanaf maandag 16 november drie weken lang elke werkdag om 19.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. In vijftien afleveringen zien we het échte leven van acht ambitieuze twintigers die op een kruispunt in hun leven staan en zo goed en zo kwaad als het gaat hun weg proberen te vinden. In Real Life is in opdracht van KRO-NCRV geproduceerd door Zodiak Nederland.

De acht millennials komen uit regio Eindhoven en gaan ruim drie maanden samenwonen in het centrum van de stad. We zien hoe ze lief en leed delen als één huishouden terwijl ze ondertussen doorgaan met hun eigen leven en werken aan hun toekomstdroom zoals het worden van een beroemd influencer, politieagent of muziekproducent.

In Real Life laat zien hoe twintigers anno nu met elkaar omgaan en discussiëren. Hoe ze elkaar inspireren, hun meningsverschillen uitpraten, vriendschappen sluiten, verliefd worden en weer uit elkaar gaan. Hun angsten, dromen en uitdagingen zijn de basis voor dit programma dat zich afspeelt in deze roerige, enorm onzekere tijd.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen