IDTV produceert Kijkbuis Kids voor SBS6
donderdag 12 maart 2020

IDTV produceert Kijkbuis Kids voor SBS6

Wat vinden 10-jarige kinderen van Martien Meiland en Patty Brard? Of hoe kijken twee pubermeiden van 13 jaar naar Opgezadeld met Britt? Zijn kinderen van 8 jaar slimmer dan de kandidaten in De Slimste Mens?

In het nieuwe SBS6 programma Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera’s, vanaf de bank thuis naar volwassen tv-programma’s. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en een enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Kijkbuis Kids is vanaf vrijdag 17 april te zien bij SBS6 om 22.00 uur.

De kinderen die mee doen aan Kijkbuis Kids wonen verspreid over het hele land. Van Noord-Groningen tot Noord-Brabant en van de Veluwe tot aan Scheveningen. De meest uiteenlopende programma’s van dit seizoen worden de kritische kinderen voorgeschoteld. Van nieuwe programma’s zoals Au pairs in LA (BNNVARA) of De Alleskunner (SBS6) tot aan klassiekers als Down met Johnny (SBS6) en Sterren op het doek (Omroep MAX). De inhoud van deze tv-programma’s is voor de volwassen kijker vaak gesneden koek, maar voor deze amateur recensenten reden om soms te denken ‘Hoe kóm je er op’ of ‘Hoe kom je er van af, zappen!’.

Kijkbuis Kids wordt geproduceerd door IDTV.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen